Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Dokkum zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kandidaat die graag opgeleid zou willen worden tot dakdekker!

Naast dakdekkerswerkzaamheden voert u zelf ook zo nu en dan installatiewerkzaamheden uit of assisteert u collega’s hierbij.
Dus heeft u een klantgerichte instelling, een goede werkmentaliteit en geen hoogtevrees? Dan zijn wij op zoek naar u!

De werkzaamheden bestaan veel uit kleinschalige klussen zoals het vervangen of nieuw aanbrengen van dakbedekking maar ook het uitvoeren van herstel- en onderhoudswerkzaamheden aan daken. Wanneer u hier nog geen ervaring in heeft, wordt dit u allemaal natuurlijk van A tot Z geleerd!
Het betreft een allround functie bij een installatiebedrijf waardoor het dus wel fijn is als u al over enige kennis of ervaring op dit gebied beschikt. Het kan namelijk ook zijn dat u (zo nu en dan) gevraagd wordt om installatiewerkzaamheden te verrichten of hierbij te assisteren.

Functie eisen:
– U bent leergierig
– U heeft geen hoogtevrees
– U bent flexibel
– Naast dat u zelfstandig bent, kunt u ook goed samenwerken
– Ook bent u in het bezit van een VCA certificaat of bent u zeer gemotiveerd om deze te behalen
– U heeft kennis van installatietechniek en/of een afgeronde opleiding in deze of soort gelijke richting

Zou u graag voor deze vacature in aanmerking willen komen of meer informatie willen ontvangen? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@opnij-advisering.nl of telefonisch/whatsapp: 0629232682.