Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Dokkum zijn wij op zoek naar een ervaren TIG lasser. Dus heeft u ervaring als TIG lasser of bent u een starter maar wel in het bezit van een TIG lascertificaat niveau 3? Dan zijn wij op zoek naar u!

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met leiding-, machine- en constructiebouw maar ook machineonderhoud en industrieel onderhoud. De werkzaamheden bestaan uit het lassen doormiddel van mallen maar soms ook handmatig.

Functie eisen:
– U heeft ervaring als TIG lasser
– Ook beschikt u over een TIG lascertificaat niveau 3
– U bent in het bezit van een VCA certificaat of bent zeer gemotiveerd om deze te behalen

Zou u graag voor deze vacature in aanmerking willen komen of meer informatie willen ontvangen? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@opnij-advisering.nl of telefonisch/whatsapp: 0629232682.