Voor onze opdrachtgever met onder andere vestigingen in Hoofddorp en Leeuwarden zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die het leuk lijkt om als vertegenwoordiger aan de slag te gaan!

Dus heeft u een klantgerichte, commerciële instelling en bent u “niet op uw mondje gevallen”? Dan zijn wij op zoek naar u!

De werkzaamheden bestaan uit het actief benaderen van ondernemers zoals zzp’ers, winkeliers en horecagelegenheden binnen uw regio. Dit doet u door in uw bedrijfsauto op pad te gaan en hierbij kan het zowel om bestaande als om potentiele klanten gaan. Na een trainingsperiode, gaat u zelfstandig in de buitendienst op pad en zult u bij veel ondernemers langs gaan om ze meer te vertellen over wat u te bieden heeft.

In deze functie krijgt u dus erg veel vrijheid om zelfstandig op pad te gaan, hier kunt u goed mee om gaan en geniet u dan ook met volle teugen van.

Functie eisen:
– U heeft ervaring in de sales of een functie waarmee u veel met klanten te maken heeft
– U beschikt over een rijbewijs
– U beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau
– U bent fulltime of minimaal 3-4 dagen beschikbaar van maandag tot en met vrijdag en bereid om 2 dagen per week in de avonduren te werken tot maximaal 20:00 uur

Wat de opdrachtgever biedt:
– Direct op contract bij de opdrachtgever en een contract voor onbepaalde tijd na een jaar
– Marktconform salaris en een wekelijkse bonus die kan oplopen tot 2000 euro per maand
– Communicatie-, salestrainingen en voldoende doorgroeimogelijkheden
– Bedrijfsauto, tablet en telefoon
– Gezellige en informele werksfeer met regelmatig leuke uitjes, meetings met collega’s, elektronica en cadeaubonnen

Spreekt de zakelijke markt, buitendienst en veel vrijheid u aan? Dan zijn wij op zoek naar u!

Zou u graag voor deze vacature in aanmerking willen komen of meer informatie willen ontvangen? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@opnij-advisering.nl of telefonisch/whatsapp: 0629232682.