Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Drachten zijn wij op zoek naar een Koerier/Magazijnmedewerker dus beschikt u over (enige) ervaring als Koerier en/of Magazijnmedewerker, bent u flexibel en heeft u een BE-rijbewijs? Dan zijn wij op zoek naar u!

De werkzaamheden bestaan uit in en uitladen van goederen, vaak wordt hier een heftruck bij gebruikt (dus een heftruckcertificaat is een vereiste), bezorgen van goederen, contact met klanten en leveranciers wanneer goederen geleverd worden.

Functie eisen:
– U beschikt over (enige) ervaring als koerier en een BE-rijbewijs
– U heeft (enige) ervaring met het rijden op een heftruck en beschikt over een heftruckcertificaat
– U heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en bent flexibel

Zou u graag voor deze vacature in aanmerking willen komen of meer informatie willen ontvangen? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@opnij-advisering.nl of telefonisch/whatsapp: 0629232682