Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Kollum zijn wij op zoek naar een glas- en gevelreiniger, heeft u hier nog geen ervaring mee maar bent u wel leergierig en gemotiveerd dan kunt u alsnog in aanmerking komen en intern opgeleid worden!

Als glas- en gevelreiniger gaat u samen met een of meerdere collega’s op pad en ziet geen dag er hetzelfde uit door de afwisseling in het werk en de diverse werklocaties binnen Noordoost Friesland. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het reinigen van gevels en ramen en vinden zowel bij particulieren als bedrijven plaats. Deze functie betreft een aanstelling voor 32-40 uur per week bij een groeiend en jong bedrijf.

Functie eisen:
– U bent voor langere tijd beschikbaar
– U bent in het bezit van een B(E)-rijbewijs
– U heeft geen last van hoogtevrees
– Ervaring is geen must, leergierigheid wel

Zou u graag voor deze vacature in aanmerking willen komen of meer informatie willen ontvangen? Neem dan contact op per mail: info@opnij-advisering.nl of telefonisch/whatsapp: 0629232682.