Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Leeuwarden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kandidaat die het leuk lijkt om als vertegenwoordiger aan de slag te gaan!

Dus heb jij een klantgerichte, commerciële instelling en ben je niet op je mondje gevallen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De werkzaamheden bestaan uit het actief benaderen van ondernemers zoals zzp’ers, winkeliers en horecagelegenheden binnen je regio. Dit doe je door in je bedrijfsauto op pad te gaan en hierbij kan het zowel om bestaande als om potentiele klanten gaan. Na een trainingsperiode, ga je zelfstandig in de buitendienst op pad en zal je bij veel ondernemers langs gaan om ze meer te vertellen over wat je te bieden hebt.

In deze functie krijg je dus erg veel vrijheid om zelfstandig op pad te gaan, hier kan jij goed mee om gaan en geniet je dan ook met volle teugen van.

Functie eisen:

– Je hebt ervaring in de sales als bijvoorbeeld accountmanager of vertegenwoordiger

– Je beschikt over een rijbewijs

– Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau

– Je bent fulltime of minimaal 3-4 dagen beschikbaar van maandag tot en met vrijdag en bereid om 2 dagen per week in de avonduren te werken tot maximaal 20:00 uur

Wat de opdrachtgever biedt:

– Direct op contract bij de opdrachtgever en een contract voor onbepaalde tijd na een jaar

– Marktconform salaris en een wekelijkse bonus die kan oplopen tot 2000 euro per maand

– Communicatie-, salestrainingen en voldoende doorgroeimogelijkheden

– Bedrijfsauto, tablet en telefoon

– Gezellige en informele werksfeer met regelmatig leuke uitjes, meetings met collega’s, elektronica en cadeaubonnen

Zou u graag voor deze vacature in aanmerking willen komen of meer informatie willen ontvangen? Neem dan contact op per mail: info@opnij-advisering.nl of telefonisch/whatsapp: 0629232682.