Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Leeuwarden zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die graag als outbound klantenservice medewerker aan de slag zouden willen gaan!

De werkzaamheden bestaan uit het bellen van bestaande en potentiële klanten om te achterhalen of je ze ergens mee van dienst kunt zijn. Door met deze klanten in gesprek te gaan achterhaal je de behoeften en kom je er achter of je ze een passend aanbod kunt doen. Verder werk je binnen het bedrijf aan verschillende projecten waardoor er veel afwisseling is in je werkzaamheden.

Uiteraard krijg je eerst een uitgebreide training en krijg je ook na deze training intensieve begeleiding bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Verder zal er binnen het bedrijf veel aandacht zijn voor jouw groei.

De werkdagen en tijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur. Verder krijgen meer ervaren medewerkers de mogelijkheid om in de avonden op maandag, dinsdag en woensdag van 17:00 tot 20:00 uur te werken.

Functie eisen:

– Je bent voor minimaal 16 uren per week beschikbaar

– Je bent leergierig, enthousiast en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel

– Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, lef en bent commercieel

– Je kunt met een computer omgaan en pakt nieuwe dingen gemakkelijk op

– Je beschikt over MBO werk- en denkniveau

Wat de opdrachtgever biedt:

– Een salaris tussen de 9,70 en 12 euro per uur

– Je kunt zelf je beschikbaarheid doorgeven en binnen flexibele openingstijden werken

– Je komt te werken in een gedreven, dynamisch en bovendien gezellig team en binnen een bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden gericht op groei- en ontwikkelperspectief

– Een betaalde training waarin je alle kneepjes van het vak geleerd worden (en dat staat weer mooi op je CV)

– Vrijheid om vanuit huis te werken

Zou je graag voor deze vacature in aanmerking willen komen of meer informatie willen ontvangen? Neem dan contact op per mail: info@opnij-advisering.nl of telefonisch/whatsapp: 0629232682.