OPNIJ ADVISERING EN U ALS WERKGEVER

Diensten van Opnij advisering & verloning

Opnij advisering & verloning houdt zich bezig met werving, selectie, payrolling en het uitzenden van personeel in diverse branches: van bouw tot aan horeca! Wanneer u op zoek bent naar personeel dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en dan kunnen wij u helpen met het werven en selecteren van kandidaten.

Uitzenden

Kandidaten kunnen op uitzendbasis bij u aan de slag gaan, dan zorgen wij voor:
– Verwerking urenbriefjes en salarisbetalingen;
– Verstrekking van loonstroken en jaaropgaven;
– Afdrachten premies en belastingen;
– Doorbetaling bij ziekte, begeleiding bij verzuim en re-integratie;
– Doorbetaling bij vakanties en feestdagen;
– Opbouw en uitbetaling van vakantiegeld;
– En pensioenopbouw.

Werving en selectie

Maar u kunt er ook voor kiezen om zelf direct een contract aan de kandidaat aan te bieden en ons te vragen om alleen de werving en selectie uit handen te nemen.

Payroll

Verder kunt u er ook voor kiezen om uw zelf geworven medewerkers bij ons onder te brengen, wij nemen dan het complete werkgeverschap uit handen.

Voordelen van onze payroll-dienstverlening:
– U heeft een eigen externe afdeling personeelszaken die alles voor u regelt zoals bijvoorbeeld contracten, loonspecificaties, alle afdrachten en verzuimbegeleiding;
– Geen zorgen over personele administratie en arbeidsrechtelijke risico’s;
– U weet van te voren altijd exact wat u betaald door ons all-in tarief en ontvangt dit op één overzichtelijke factuur;
– Het eerste half jaar een volledig flexibel contract;
– Besparing van tijd en kosten van eigen personele administratie.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Opnij advisering & verloning als P&O afdeling

Doordat wij samen werken met een gecertificeerd backoffice kunt u wanneer u een samenwerking met Opnij advisering & verloning aangaat ook bij hen terecht met vragen over alles wat met het werkgeverschap te maken heeft. Eigenlijk zijn zij een externe afdeling voor personeelszaken.

U kunt er vanuit gaan dat de arbeidsovereenkomst, stipte loonuitbetalingen, afdrachten van premies en belastingen, pensioenopbouw, begeleiding bij verzuim en re-integratie allemaal professioneel en vakkundig worden opgepakt en uiteraard kunt u bij ons of bij het backoffice terecht met al uw vragen hier omtrent.

Naast dat u zelf bij ons en ons backoffice terecht kunt, kunnen uw werknemers uiteraard ook contact met ons of ons backoffice opnemen met vragen. Dit zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op uw bedrijf en wij alle personeelszaken voor u uit handen kunnen nemen!

I.s.m: One People Services

Heeft u een vacature?

We helpen u graag bij het vinden van de beste kandidaat. Meld via onderstaande link uw vacature aan.

Welke CAO is geldend?

De CAO die geldend is bij een uitzendovereenkomst, is de ABU CAO. Er geldt (een deel van) de CAO van uw bedrijf zodat de uitzendkracht hetzelfde verdient als werknemers die dezelfde werkzaamheden uitvoeren in vaste dienst bij uw bedrijf. Dit zorgt ervoor dat er geen onderlinge verschillen en onrust ontstaat maar u toch gebruik kunt maken van de flexibiliteit die een uitzendovereenkomst te bieden heeft. Bij een payrollovereenkomst is alleen de CAO van uw bedrijf van toepassing.

Waarom Opnij advisering & verloning?

Opnij advisering & verloning heeft gekozen om het werkgeverschap uit te besteden aan een professional op werkgeversgebied, daardoor hebben wij alle aandacht voor onze contacten met opdrachtgevers en uitzendkrachten en hier ondervinden u en uw medewerkers alleen maar voordelen van!

Verder is Opnij advisering & verloning kleinschalig en is daardoor onze ervaring dat wij sneller kunnen schakelen dan een grotere uitzendorganisatie. Ook heeft u bij Opnij advisering & verloning te maken met 1 vast contactpersoon wat zorgt voor heldere communicatie en korte lijnen.

Bij Opnij advisering & verloning werken we met een all-in tarief per gewerkt uur, bij dit tarief zit alles inbegrepen qua premies en afdrachten, opbouw pensioen, doorbetaling bij ziekte, feestdagen en vakanties en begeleiding bij verzuim en re-integratie.

Hierdoor is het voor u van te voren altijd helder wat u betaald en komt u achteraf niet voor verassingen te staan.